Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
کار
Viewed 46 times 0 Answers
0
نمونه توصیه نامه دارید ؟ لطف کنید برام بفرستید
2021-09-19 05:20:00
Canada
کار
#نامه
0
Votes
0
Answers
46
Views
Similar Question:
#نامه
وقت تون بخیر بنده و خانمم تازه وارد مونترال شدیم و هردو برنامه نویس هستیم البته من تخصص نگهداری و توسعه دیتابیس هم دارم لطفا اگر پوزیشنی سراغ داشتید به بنده معرفی بفرمایید سپاس فراوان
2021-09-01 00:02:00
#Canada
[نامه]
کار
0
Votes
0
Answers
49
Views
به همه در مورد تمدید ورک پرمیت دارم اگه ۳ سال ورک پرمیت بعد از تحصیل تمام بشه چه راه هایی هست که بشه بدون داشتن پی ار تمدیدش کرد اون نامه ای که محل کار باید بده اسمش چیه و توش چی نوشته باید بشه؟
2021-09-04 14:22:00
#Canada
[بعد از تحصیل]
کار
0
Votes
0
Answers
42
Views
و لطفا امکان داره از رشته عمران (ژئوتکنیک) و همچنین برنامه نویسی کامپیوتر هرکدوم 2تا نرم افزار که خیلی پرکاربرد هست در کانادا و با تسلط به اونها میشه امیدوار به پیدا کردن کار تخصصی بود بفرمایید ؟ من نرم افزارها رو میدونم، فقط دوتا از پرکاربردها مد نظرم هست عمران (ژئوتکنیک) برنامه نویسی ممنون
2021-09-06 06:27:00
#Canada
[پیدا کردن کار]
کار
0
Votes
0
Answers
49
Views
دو پرسش داشتم از حضورتون نخست این که در کانادا موضوعی با عنوان بیمه بیکاری یا مشابه به اون وجود داره؟ دوم این که موضوع بازنشستگی در این کشور چه شکلی داره و در هنگام کار چگونه میشه بهتر برای اون دوران برنامه ریزی کرد؟ سپاس فراوان
2021-09-12 00:26:00
#Canada
[کانادا]
کار
0
Votes
0
Answers
43
Views
من سه ماه و نیمه کانادام شغل ام برنامه نویس فول استک بوده تو ایران اینجا همه راهی رو چک کردم برا پیدا کردن کار از جمله انواع اسسمنت ها و مدرک ها و تقویت رزومه تا حد مرگ و کلا همه چی ولی اخیرا فهمیدم همه اش کشک بوده و کلا بدون رفر هیچ اتفاقی نمیفته خیلی شبکه قوی ندارم که بتونم رفر بدهند بهم کسانی هم که پیدا کردم تو شرکتشون شغل مرتبط نیست کلا پشت سد هندی ها تو کار موندم و اصلا نمی تونم از مصاحبه هاشون حتی با پیشنهاد کار رایگان رد شوم در حالی که ۱۲ سال سابقه تو ایران داشتم اینجا به جونیوری هم راضی
2021-09-13 00:30:00
#Canada
[پیدا کردن کار]
کار
0
Votes
0
Answers
65
Views
عرض ادب ، من دارم ، من قبلا ویزای ویزیتوری کانادا گرفتم به دلیل مهاجرت همسرم به کانادا ، من میخوام به ایشون ملحق شم ، برای ایجاد اکانت در IRCC احتیاج به یوزر نیم و پسورد قبلی دارم که یادم نیست و ندارمش ، به چه صورت میتونم اونرو بازیابی کنم ؟ یا باید یه اکانت جدید بسازم ؟ در ضمن app no و کد uci رو تو نامه انگشت نگاری چند سال قبل رو دارم اگر کسی میدونه میتونه راهنمایی کنه
2021-09-24 10:01:00
#Canada
[به چه صورت]
کار
0
Votes
0
Answers
42
Views
به راهنمایی نیاز دارم بنده فارق تحصیل ارشد سرامیک دانشگاه هنر تبریز هستم، از همون زمان دانشگاه کارگاه راه اندازی کردم و تا الان کلی نیرو داشتم و ظروف سرامیکی دست ساز تولید کردم، جوری که تقریبا همه گالری دارای ظروف هنری ایران منو میشناسن کلی مدارک گواهی حضور در نمایشگاه های مختلف ایرانی و بین المللی و تقدیرنامه و توصیه نامه دارم و قصد دارم اگه بشه کارم رو اونجا ادامه بدم بنظرتون چطوری میتونم اقدام کنم که در سریع ترین زمان ممکن ویزا بشم؟ هر راهنمایی بتونید بکنید ممنونتون میشم.
2021-09-27 17:38:00
#Canada
[دانشگاه]
کار
0
Votes
0
Answers
42
Views
در مورد certificate هایی که داخل کانادا میشه گرفت اطلاعاتی دارید ؟ تو این شرایط که برای کار در کانادا هیچ گواهینامه و certificate رو از ایران قبول نمیکنن من شنیدم موسساتی هستن که ارائه میدن حالا بصورت امتحان یا یک دوره چند روزه و میشه با اونها کارای مناسبی گرفت آیا نفری تو گروه هست که این مدلی کار پیدا کرده باشه ؟
2021-10-07 14:46:00
#Canada
[کار در کانادا]
کار
0
Votes
0
Answers
44
Views
مترجم معتمد برای ترجمه گواهینامه در گتینو ترجیحا یا مونترال کسی میشناسه؟
2021-06-08 08:36:23
#Montreal
[برای ترجمه گواهینامه]
کار
0
Votes
0
Answers
45
Views
دفترخونه یا محضرخونه خوب که کمک کنه وکالت نامه تنظیم کنیم بفرستیم ایران. کجا رو پیشنهاد میکنید؟
2021-06-01 12:09:31
#Montreal
[پیشنهاد میکنید]
کار
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی نمونه cvبرای کار جنرال مثلا کار در رستوران یا فست فود یا فروشگاه داره بمن بده؟ ممنون میشم ?
2021-10-01 02:12:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
به راهنمایی نیاز دارم بنده فارق تحصیل ارشد سرامیک دانشگاه هنر تبریز هستم، از همون زمان دانشگاه کارگاه راه اندازی کردم و تا الان کلی نیرو داشتم و ظروف سرامیکی دست ساز تولید کردم، جوری که تقریبا همه گالری دارای ظروف هنری ایران منو میشناسن کلی مدارک گواهی حضور در نمایشگاه های مختلف ایرانی و بین المللی و تقدیرنامه و توصیه نامه دارم و قصد دارم اگه بشه کارم رو اونجا ادامه بدم بنظرتون چطوری میتونم اقدام کنم که در سریع ترین زمان ممکن ویزا بشم؟ هر راهنمایی بتونید بکنید ممنونتون میشم.
2021-09-27 17:38:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
وقت تون بخیر بنده و خانمم تازه وارد مونترال شدیم و هردو برنامه نویس هستیم البته من تخصص نگهداری و توسعه دیتابیس هم دارم لطفا اگر پوزیشنی سراغ داشتید به بنده معرفی بفرمایید سپاس فراوان
2021-09-01 00:02:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
در مورد certificate هایی که داخل کانادا میشه گرفت اطلاعاتی دارید ؟ تو این شرایط که برای کار در کانادا هیچ گواهینامه و certificate رو از ایران قبول نمیکنن من شنیدم موسساتی هستن که ارائه میدن حالا بصورت امتحان یا یک دوره چند روزه و میشه با اونها کارای مناسبی گرفت آیا نفری تو گروه هست که این مدلی کار پیدا کرده باشه ؟
2021-10-07 14:46:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی مدرک لیسانس از ایران رو برایwes ارسال کرده؟؟ لطفا به من پیام بدید من در این زمینه ممنون
2021-10-06 14:03:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
بر اساتید و با تجربه میشه لطف کنید در مورد مالیات حقوق توضیح بدین که چند درصد هست؟ و اینکه برای افرادی که حداقل حقوق پایه میگیرن و در سال جمع دریافتشون کمتر از ۲۵۰۰۰ تا میشه آیا معافیتی وجود داره یا نه
2021-09-16 21:05:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
به همه بنده جویای کار در تورنتو هستم ۴ روزی که تورنتو اومدم فعلا تو قرنطینه هستم تحصیلاتم در حوزه مهندسی کشاورزی تخصص کاریم pipe & fitting در رشته آبیاری تحت فشار در حوزه plumbing هم تخصص دارم و چندسالی کار کردم ممنون میشم اگر فرصت شغلی بود به من معرفی کنید باتشکر نیما
2021-08-30 13:31:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
یه راهنمایی میخوام لطفا من جایی رزومه فرستاده بودم امروز ظهر زنگ زدن بهم خیلی خوب وخوش هم صحبت کردیم و ازم پرسیدن که چه روزی برای مصاحبه حضوری واسم اکیه و خودم گفتم دوشنبه ، استقبال کردن ،گفتن آدرس و ساعت رو برام ایمیل میکنن سریع الان ۳ ساعت گذشته و نکردن ? من هولم ؟ یا ایمیل خواهند کرد ؟ یا ممکنه حال نکرده باشن و نفرستن کلا؟ چون آخرای صحبت مشخص شد من نیوکامر هستم به تورنتو و یکماهه اومدم که البته کلی تشویق کردن وفلان و همه گفتگو عالی بود موقع خداحافظی گفت درجا ایمیل میفرسته اما نفرستاده ه
2021-09-10 16:33:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal